Corporation adalah sebuah syarikat Penyelesaian Teknologi yang menyediakan Penyelesaian Teknologi Terkini & Kandungan Media Digital kepada Organisasi. Produk Inovatif kami membolehkan Organisasi mendapatkan Penyelesaian Teknologi Terkini untuk bergerak seiring dengan Keperluan Pasaran Semasa, Meningkatkan Tahap Perkhidmatan Pelanggan dan Mengurangkan Risiko.
  •   Penyelesaian IT terbaru secara inovatif
  •   Membangun dan mencipta perisian (Korporat, Kerajaan dan SME)
  •   Khidmat Sokongan Pelanggan
    PENGUMUMAN TERKINI
OKTOBER, 2017
SMARTPAD™ - ADVANCED INTEGRATED SMART TABLET
CompuRex Group telah berjaya melancarkan satu pembaharuan produk yang dikenali sebagai SMARTPAD™. Ia dilengkapi dengan kecanggihan teknologi yang dikenali sebagai ALL-IN-ONE Built-in seperti Biometric Reader, Pengimbas MyKad, Smart eForm dan Tandatangan Digital. Sila rujuk laman web http://www.dashvision.com untuk maklumat lanjut.
 
OKTOBER, 2017
SELAMAT HARI DEEPAVALI
Pada Hari Perayaan yang Istimewa ini, Kami ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Deepavali. Kami Mengharapkan Perayaan Tahun ini memberi Cahaya Kegembiraan, Kemakmuran dan Kebahagiaan untuk anda semua.
 
SEPTEMBER, 2017
SUPPORTCASE - PLATFORM PERKHIDMATAN PELANGGAN DALAM TALIAN
Compurex Group telah melaksanakan satu platform sokongan untuk pelanggan yang dinamakan sebagai SUPPORTCASE. Ia adalah Platform Perkhidmatan Sokongan untuk Pelanggan Dalam Talian yang membantu Organisasi Menguruskan & Mengesan Isu-isu yang berkaitan secara tidak langsung ia dapat Membina Hubungan Yang Lebih Teguh dengan Pelanggan.
 
OGOS, 2017
SISTEM AUTO KEWANGAN AMBANK - PELANCARAN NATIONWIDE
MAXVIGO telah berjaya melancarkan Sistem Auto Kewangan AmBank di seluruh negara. Sistem Auto Kewangan AmBank adalah Penyelesaian Inovatif Terkini (SmartPad & Aplikasi) untuk mempercepatkan proses kelulusan permohonan Pinjaman Kereta Pelanggan.
 
JULAI, 2017
MELANGKAH KE DALAM ASIA TENGGARA (SEA) PLATFORM MEDIA DIGITAL
Advanced Platform Sdn Bhd, Anak Syarikat CompuRex Corporation telah menandatangani Perjanjian Perkongsian Kerjasama mTouche Bhd bersama membangunkan Inovatif Media Digital & Platform Infotainment untuk Pasaran Asia Tenggara (SEA).
 
JUN, 2017
SISTEM PEMBIAYAAN AUTO AMBANK - PELANCARAN PILOT
MAXVIGO telah melancarkan Pilot bagi Sistem Auto Kewangan AmBank. Sistem Auto Kewangan Ambank adalah Penyelesaian Komprehensif Terkini untuk mempercepatkan tempoh proses kelulusan permohonan Pinjaman Kereta Pelanggan.
 
JUN, 2017
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN
Kami ingin mengucapkan dan berkongsi hari yang bahagia ini bersama-sama rakan perniagaan, kakitangan, pelanggan dan rakan kongsi kami. Marilah kita menyebarkan semangat sejati Hari Raya.
 
MEI, 2017
AMBANK TELLER SYSTEM – CASA ONBOARDING
MAXVIGO telah berjaya melancarkan Sistem Teller daripada Casa Onboarding di kesemua 175 cawangan Ambank Seluruh Negara. Perlaksanaan ini dijangka akan menaikkan kedudukan Ambank sebagai sebuah bank terkemuka di Malaysia. Sistem ini dapat meningkatkan hubungan dengan pelanggan di mana pelanggan boleh menyelesaikan proses permohonan mereka dalam tempoh yang singkat dengan menjadikan ia cepat dan mudah.
 
APRIL, 2017
SISTEM PEMBIAYAAN AUTO AMBANK
MAXVIGO telah dilantik untuk melaksanakan Sistem “Auto Finance” Ambank.Sistem Auto Finance ini membenarkan Ambank untuk mnguruskan permohonan Loan kereta serta membantu dan memudahkan pelanggan untuk memohon & memperoleh kelulusan dengan cepat. Ia juga membantu Ambank unruk meningkatkan pendapatan dengan mendaftarkan pelanggan mengunakkan sistem ini.
 
MAC, 2017
SISTEM TELLER AMBANK
MAXVIGO telah memulakan pelaksanaan projek iaitu Sistem Teller dengan AmBank. Pelaksanaan sistem membantu mengurangkan kerja Teller Bank supaya dapat mempercepatkan urusan perbankan berkaitan dengan pelanggan Ambank. System ini juga dapat mengurangkan kos serta mengurangkan pengunaan kertas dengan mengantikan kepada eForm.
 
FEBRUARI, 2017
PRODUK FAMA KE NEGARA CHINA
DashBerry Corporation telah diberi kuasa untuk mempromosikan projek Produk FAMA ke pasaran China. Produk FAMA terdiri daripada Produk Pertanian Segar dan Produk Makanan Yang Diproses di bawah jenama AGROMAS.
 
JANUARI, 2017
SELAMAT TAHUN BARU 2017
Moga tahun 2017 ini membawa limpahan kekayaan dan kebahagiaan kepada rakan kongsi dan para pelangan kami. Kami akan memastikan kesemua perkhidmatan kami akan dipertingkatkan dan berharap akan lebih banyak peluang untuk bekerja bersama-sama pada masa akan datang. Kami mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina 2017.
 
DISEMBER, 2016
SELAMAT HARI KRISMAS
Semoga Semangat Hari Krismas membawa Kasih Sayang, Keamanan & Kegembiraan kepada semua Staf, Rakan Kongsi & Pelanggan kami. Nikmati masa yang indah bersama Keluarga & Sahabat anda semua semasa cuti perayaan Hari Krismas, SELAMAT HARI KRISMAS!
 
NOVEMBER, 2016
DASHVISION - SISTEM PENGURUSAN PENGESANAN iSEND
DASHVISION telah mengemaskini versi terbaru Sistem Pengurusan Pengesanan Servis (sTRACK) kepada iSEND Sistem Pengurusan Pengesanan.
 
OKTOBER, 2016
SELAMAT HARI DEEPAVALI 2016
Pada Oktober 2016, penganut agama Hindu menyambut Hari Deepavali. DASHVISION mengucapkan "Selamat Hari Deepavali" kepada semua dan kami harap Diwali 2016 kali ini membawa kejayaan dan kebahagiaan kepada anda.
 
SEPTEMBER, 2016
SISTEM PENGURUSAN PENGESANAN ACARA TPM
DASHVISION telah memulakan versi baru Sistem Pengurusan Pengesanan Acara untuk Timbalan Perdana Menteri (TPM).
 
OGOS, 2016
DASHVISION - SISTEM PENGURUSAN sTRACK
DASHVISION sedang melaksanakan Sistem Pengurusan Pengesanan Servis (sTRACK) dalam melancarkan sistem untuk pasaran perusahaan.
 
JULAI, 2016
DASHVISION - SISTEM PENGURUSAN dTRACK
DASHVISION telah berjaya melancarkan sistem yang baru bernama Sistem Pengurusan Pengesanan Penghantaran (dTRACK) yang dikhususkan untuk mengesan penghantaran barang secara lebih efektif.
 
JUN, 2016
SISTEM PENGURUSAN PENGESANAN ACARA PPM
DASHVISION telah berjaya mengemaskini versi terbaru Sistem Pengurusan Pengesanan Acara Pejabat Perdana Menteri.
 
MEI, 2016
DASHVISION - SISTEM PENGESANAN LOGISTIK DAN INVENTORI
DASHVISION telah memperkenalkan sistem baru iaitu Sistem Pengesanan Logistik Dan Inventori
 
APRIL, 2016
DASHVISION - SISTEM PENGURUSAN PEMBERITAHUAN MUDAH ALIH
DASHVISION telah mengeluarkan versi terbaru Sistem Pengurusan Pemberitahuan Mudah Alih yang pakar dalam pengurusan pengesanan acara
 
MAC, 2016
DASHBERRY CORPORATION
DASHBERRY adalah Syarikat Penyelesaian Logistik yang menyediakan Pengangkutan Udara, Darat, dan Laut, Penghantaran Barang, Pemupukan Perkhidmatan dan lain-lain. Sebarang pertanyaan , sila layari http://www.dashberry.com
 
FEBRUARI, 2016
SAMSUNG KNOX - PLATFORM KESELAMATAN TELEFON BIMBIT
Berikutan kemas kini yang memperkenalkan KNOX 2.6 pada 22 Feb , DASHVISION kini memulakan Samsung KNOX dalam usaha melancarkan produk untuk pasaran perusahaan
 
JANUARI, 2016
JCI HITACHI - iTRACK INVENTORY MGMT SYSTEM
DASHVISION telah menyempurnakan dan menyampaikan perkhidmatan JCI-HITACHI iTRACK Inventory Mgmt System untuk Hitachi Air Conditioning Solutions.
 
DISEMBER, 2015
iTRACK INVENTORY MGMT SYSTEM
DASHVISION telah melancarkan sistem baru iaitu iTrack Inventory Management System yang pakar dalam pengesanan inventori yang berkelajuan tinggi.
 
NOVEMBER, 2015
SISTEM HIBURAN GLOBAL-PENGURUSAN PERHUBUNGAN PELANGGAN
DASHVISION telah berjaya menyempurnakan dan melaksanakan Sistem Ahli Panel yang baru.
 
OKTOBER, 2015
HITACHI - SISTEM PERMOHONAN e-PESANAN
DASHVISION telah berjaya menyediakan dan melaksanakan Sistem Permohonan e-Pesan untuk HITACHI.
 
SEPTEMBER, 2015
HITACHI - iTRACK INVENTORY MGMT SYSTEM
DASHVISION telah ditugaskan untuk menyediakan dan melaksanakan perkhidmatan iTRACK Inventory Mgmt System untuk Hitachi Air Conditioning Products.
 
OGOS, 2015
PEJABAT PERDANA MENTERI
DASHVISION sedang melaksanakan penambahbaikan baru untuk platform komunikasi yang selamat untuk Perdana Menteri.
 
JULAI, 2015
DASHVISION - PENGURUSAN PERHUBUNGAN PELANGGAN
DASHVISION sedang melaksanakan sistem yang baru untuk Pengurusan Perhubungan Pelanggan.
 
JUN, 2015
HITACHI - SISTEM PERMOHONAN e-PESANAN
DASHVISION telah dilantik untuk melaksanakan Sistem Permohonan e-Pesanan untuk HITACHI.
 
MEI, 2015
QAYS GLOBAL - LAMAN WEB KORPORAT
QAYS Global telah melancarkan versi terbaru Laman Web Korporat mereka yang dipertingkatkan oleh Compurex.
 
APRIL, 2015
SISTEM PERMAINAN GLOBAL-PENGURUSAN PERHUBUNGAN PELANGGAN
DASHVISION kini sedang melaksanakan Sistem Pengurusan Perhubungan Pelanggan untuk SISTEM PERMAINAN GLOBAL.
 
MAC, 2015
PEJABAT PERDANA MENTERI (PPM)
DASHVISION sedang melaksanakan penambahbaikan baru keselamatan platform komunikasi PM
 
JANUARI, 2015
SISTEM PERMAINAN GLOBAL - APLIKASI MUDAH ALIH
DASHVISION sedang melaksanakan iOS & Android Native App Mudah Alih untuk Kasino Antarabangsa.